MEEST GESTELDE VRAGEN

OVER DE VERKOOP

Nee, we hebben geen winkel(s) op dit moment.
Wel organiseren we regelmatig open showroom dagen waarop je de collectie kan komen bekijken en passen. Meer informatie over wanneer onze showroom open is vind je op onze Facebookpagina.

We begrijpen dat het best spannend is om een jeans van een nieuw merk online te kopen. Om je hierbij te helpen vind je op de productpagina de ‘vind de juiste maat’ tool. Deze tool zal je vragen enkele afmetingen van een willekeurige (non-stretch!) broek die je al hebt, en die perfect voor jou past, in te geven. Op basis hiervan zal de tool de overeenkomstige HNST maat voorstellen. Ook als je gewoon de afmetingen van de verschillende maten wilt nakijken, kan dat makkelijk door op de ‘vind de juiste maat’ – knop te klikken.

Moest de broek of jacket die je bestelt uiteindelijk toch niet perfect passen, dan zullen we deze kosteloos omwisselen voor een andere maat. Daar doen we niet moeilijk over.

Producten die in stock zijn, worden binnen de 1 à 3 werkdagen geleverd.

Voor de verzending van de jeans brengen we de verzendkost in rekening. Het versturen van een pakje kost nu eenmaal geld. Toch kan je dat bedrag geheel of gedeeltelijk terugkrijgen (afhankelijk van je zone) wanneer je de herbruikbare verpakking van RePack terugstuurt. Dat kan heel makkelijk en doe je trouwens gratis. Op die manier word je beloond met een voucher van € 10 bij HNST of 10% korting bij verschillende andere duurzame merken. Een overzicht vind je hier.

De verzendkosten en -voorwaarden zijn afhankelijk van de locatie. We maken een onderscheid tussen 3 zones:

Zone 1: België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk
Verzendkost: € 10
Ruilen: gratis zonder extra verzendkosten
Retourneren: gratis tot 14 dagen na levering

Zone 2: overige landen van de E.U.
Verzendkost: € 15
Ruilen: retourkost voor rekening van de klant
Retourneren: retourkost voor rekening van de klant

Zone 3: rest van de wereld
Verzendkost: € 35
Ruilen: retourkost voor rekening van de klant
Retourneren: retourkost voor rekening van de klant

HEB JE EEN ANDERE VRAAG?