MEEST GESTELDE VRAGEN

OVER DE VERKOOP

Nee, we hebben geen winkel(s) op dit moment. Je kan de jeans enkel via onze webshop bestellen. Op die manier kunnen we onze kost, en dus ook de kostprijs van de jeans beperken, omdat we niet werken met tussenpersonen.

Alhoewel we grote ambities hebben, blijven we nog een klein bedrijf met beperkte financiële middelen. Er zijn twee belangrijke redenen waarom we in deze fase onze eerste HNST collectie via voorverkoop verkopen. Eerst en vooral komen we via de bestellingen in voorverkoop te weten welke modellen het populairst zijn. Op die manier kunnen we de finale productie ook op de reële vraag afstemmen en verminderen we het risico op overstock. Daarnaast willen we via de voorverkoop ook zoveel mogelijk de finale productie voorfinancieren. Door de jeans dus via voorverkoop te bestellen, geef je ons, en dit project, dus letterlijk een stevige duw in de rug. In ruil kunnen we de jeans aan betere prijzen aanbieden, doordat er geen tussenpersonen betrokken zijn.

We begrijpen dat het best spannend is om een jeans van een nieuw merk online te kopen. De reden waarom we via voorverkoop en online werken kon je hierboven al lezen. Dat neemt natuurlijk niet weg dat je zekerheid wilt hebben over de juiste maat. Om je hierbij te helpen vind je op de productpagina de ‘help me find my size’ tool. Deze tool zal je vragen enkele afmetingen van een willekeurige broek die je al hebt, en die perfect voor jou past, in te geven. Op basis hiervan zal de tool de overeenkomstige HNST maat voorstellen.

Moest de broek of jacket die je bestelt uiteindelijk toch niet perfect passen, dan zullen we deze kosteloos omwisselen voor een andere maat. Dat is in deze fase het minste wat we kunnen doen in ruil voor jullie vertrouwen om te bestellen via voorverkoop.

We verwachten dat we de huidige bestellingen tegen eind juli kunnen bezorgen.

Op dit moment versturen we gratis naar de volgende landen: België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, VK, Ierland, Polen, Oostenrijk, Denemarken, Zweden, Italië, Spanje, Portugal.

HEB JE EEN ANDERE VRAAG?