MEEST GESTELDE VRAGEN

OVER DE VERKOOP

Ja!

HNST maakt deel uit van het nieuwe collectief EDO dat in haar winkel in Antwerpen (Lange Koepoortstraat 64) een uniek gamma aan kledij en interieurproducten van Belgische ontwerpers aanbiedt. Bij EDO kan je de volledige HNST collectie bekijken, passen en kopen.

Meer informatie over EDO vind je op hun website.

Daarnaast kan je een selectie van de HNST mannencollectie terugvinden bij Portobello in Leuven. Bij PURE in Mechelen vind je dan weer een selectie van de vrouwencollectie.

We begrijpen dat het best spannend is om een jeans van een nieuw merk online te kopen. Om je hierbij te helpen staat er op elke productpagina een ‘vind de juiste maat’ knop. Door hierop te klikken, open je onze fit- en size guide waarop je een overzicht te zien krijgt van de verschillende modellen en de overeenkomstige maten.

Moest de broek of jacket die je bestelt uiteindelijk toch niet perfect passen, dan zullen we deze kosteloos omwisselen voor een andere maat. Daar doen we niet moeilijk over.

Producten die in stock zijn, worden over het algemeen binnen een week verzonden. Van zodra de jeans verzonden is ontvang je een email met een traceercode waarmee je de zending kan opvolgen.

Elke bestelling boven de € 50 wordt gratis wereldwijd verstuurd.

Wij versturen de jeans in een herbruikbare verpakking van RePack. Bovendien wordt je beloond met een voucher van € 10 bij HNST of 10% korting bij verschillende andere duurzame merken (een overzicht vind je hier) wanneer je de herbruikbare verpakking van RePack terugstuurt. Dat doe je trouwens gratis en makkelijk door de lege RePack in een postbus in jouw buurt te steken.

De verzendkosten en -voorwaarden zijn afhankelijk van de locatie. We maken een onderscheid tussen 3 zones:

Zone 1: België, Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk
Verzendkost: gratis (boven de € 50)
Ruilen: gratis tot 30 dagen na levering
Retourneren: gratis tot 30 dagen na levering

Zone 2: overige landen van de E.U.
Verzendkost: gratis (boven de € 50)
Ruilen: gratis tot 30 dagen na levering
Retourneren: € 10 retourkost tot 30 dagen na levering

Zone 3: rest van de wereld
Verzendkost: gratis (boven de € 50)
Ruilen: gratis tot 30 dagen na levering
Retourneren: € 20 retourkost tot 30 dagen na levering

HEB JE EEN ANDERE VRAAG?