WEAR WITH PRIDE

Een welgemeende dankjewel om onderdeel te zijn van ons verhaal! Hieronder vind je bijkomende informatie om snel en lang je broek met trots te dragen.

Dat lossen we voor je op! Volg onderstaande stappen en we zorgen ervoor dat je snel de juiste maat toegestuurd krijgt.

BEPAAL DE JUISTE MAAT

Niet elke maat is bij elk merk hetzelfde. Niet handig, maar daar hebben wij iets op gevonden! Duik even in je kleerkast en kies er een (jeans)broek uit die jou perfect past. Ga naar de productpagina en raadpleeg onze ‘help me find my size’-tool. Dit hulpmiddel geeft aan welke maten je van je huidige broek nodig hebt om jouw maat te bepalen.
Wil of kan je niet nameten? Dan kun je onze maattabel raadplegen via dezelfde ‘help me find my size’-knop. Je kunt er de afmetingen van de verschillende maatcombinaties bekijken.

LAAT HET ONS WETEN

Bezorg ons een mail via info@letsbehonest.eu met de vermelding van je ordernummer en/of serienummer en jouw nieuwe maat.

STUUR JE BROEK TERUG

Je krijgt van ons een bevestigingsmail met daarin een link waarmee je je gratis retourlabel kan afprinten. Stop de broek die je wilt inwisselen in de RePack en kleef het label op de RePack. Het enige wat je nu nog moet doen, is dit pakje afleveren in je dichtstbijzijnde postkantoor. Je hoeft dus geen verzendkosten te betalen.

We hebben hebben bewust gekozen voor een herbruikbare en recycleerbare verpakking. Een RePack kan tot 20 keer hergebruikt worden, maar dat is enkel mogelijk als jij de verpakking in omloop houdt.

Wat moet je hiervoor doen (geen schrik, het is zo eenvoudig!):

  • Vouw de RePack zo op dat het retourlabel zichtbaar wordt.
  • Stop de RePack in een gewone postbus in je buurt.

Deze instructies zijn ook te lezen op de RePack of nog even te herbekijken in de video hieronder. Leuk detail: als je een RePack terugstuurt, word je beloond met een korting bij iedere webwinkel die samenwerkt met RePack. Een overzicht en meer info vind je hier.

Tot 25% van de totale milieu-impact van een jeans is het gevolg van het wasgedrag, dus nadat je de jeans hebt gekocht. We vinden dat onze verantwoordelijkheid niet stopt op het moment dat de jeans bij ons de deur uitgaat. Daarom maakt de Morning After Spray ook deel uit van ons circulaire productontwerp.
Je krijgt bij aankoop van een HNST jeans een Morning After Spray. Je kan hier heel eenvoudig je jeans mee opfrissen zonder dat je die in de wasmachine moet stoppen. De spray bevat natuurlijke probiotica die actief alle nare geurtjes zullen verwijderen. Meer informatie vind je hier.

GEBRUIK

  • Goed schudden voor gebruik
  • Verstuif vanop een afstand van +/- 30cm
  • Zorg ervoor dat het oppervlak niet te nat wordt
  • Niet navegen
  • Laat de natuur haar werk doen

SPRAY LEEG?

De aluminium spuitbus kan gerecycleerd worden als je die na gebruik in de PMD-zak gooit.

Wil je je jeans enkel opfrissen? Gebruik dan de Morning After Spray.

Is de jeans echt vuil? Draai de jeans binnenstebuiten en was hem op maximum 40 graden in de wasmachine. Laat de jeans vervolgens drogen aan de buitenlucht.

De broeken hebben afschroefbare knopen. Dat maakt ze herbruikbaar en de broek recycleerbaar. Je kan de knopen heel eenvoudig zelf wat aandraaien als je merkt dat een knop wat losser zit.

Elke jeans zal na verloop van tijd door gebruik en wassen verkleuren. Hiermee krijgt elke jeans een eigen karakter.

Bij HNST schenken we heel veel aandacht aan het ontwerp en de kwaliteit van de jeans, zodat jij zolang mogelijk van je jeans kunt genieten. We hebben bijvoorbeeld in de meeste modellen een extra versteviging aangebracht ter hoogte van het kruis om te vermijden dat de jeans op die plek scheurt als ter regelmatig fietst.

Toch een scheurtje in je jeans of een ander defect? Laat het ons weten. Stuur een mailtje naar info@letsbehonest.eu met een foto van het probleem en we zoeken samen naar een oplossing.

Nu kijken we heel erg vooruit. Mocht je jeans op een bepaald moment niet meer passen, niet meer gedragen worden of echt versleten zijn? Dan willen we hem graag terug. We belonen je dan met een korting van 15 euro op de aankoop van een nieuwe HNST jeans.

SHARE WITH PRIDE

@letsbehonest.eu
#HNST / #youcanhandlethetruth / #wearwithpride

HEB JE EEN ANDERE VRAAG?