WE GAAN WEER OOGSTEN!

Breng je oude jeans binnen en geef hem een tweede leven

Maar liefst 50% van de Vlaamse kledij komt terecht bij het restafval. Erg jammer, want de katoenteelt – het hoofdbestanddeel van de meeste kledij – is enorm milieu- en arbeidsintensief. Bovendien kan het perfect gerecycleerd worden. Toch wordt wereldwijd slechts 1% van alle ingezamelde textiel gerecycleerd tot nieuw hoogwaardig textiel. Met HNST willen we hier een positief verschil maken door te laten zien dat het anders kan.

Wil je graag meewerken aan dit circulair project én je oude jeansbroeken lozen? Dat komt goed uit, want HNST heeft jouw hulp nodig om denim te oogsten. Heb je nog een denim liggen die versleten, te klein, te groot of uit de mode is? Lever ze in!
We oogsten van zaterdag 15 september tot en met zaterdag 29 september.

Wat kan je inleveren?

Houd grote kuis in je kleerkast, want niet alleen je jeansbroeken zijn welkom. Een oude jeansjas, een versleten denim hemd of een jeansrok? Top! Alle denim kledingstukken, het maakt niet uit welke kleur, zijn geschikt als grondstof voor onze collectie.

Waar kan je terecht?

In samenwerking met verschillende Kringwinkels, kun je je oude denim inleveren in één van de meer dan 175 inzamelpunten verspreid over Vlaanderen.

Vind een inzamelpunt in jouw buurt

DROP JE OUDE JEANS
EN WIN EEN NIEUWE!

Maak een foto of video van jezelf op het moment dat je een oude jeans op een van onze inzamellocaties inlevert, deel hem op Instagram met de hashtag #timetoharvest2018 en tag ons @letsbehonest.eu. Heb je geen Instagram account? Dan kan je ons de foto of video gewoon mailen. Deelnemen kan tot 30/09/18 en de winnaar wordt bekend gemaakt op 22 oktober. De winnaar ontvangt een HNST jeans naar keuze.

WAAR KAN JE TERECHT?

Mijn locatie:
Straal:
BENIEUWD WAT ER MET DE OOGST VAN VORIG JAAR IS GEBEURD?

PARTNERS